Crno-beli u potrazi za pojačanjima

Partizan nije najbolje počeo sezonu, pa se veoma brzo dogodilo da je Ilija Stolica morao da napusti klupu crno-belih a na njegovo mesto došao je Gordan Petrić. On je uspeo da tim vrati na pobednički kolosek ali i pored toga crno-beli nisu uspeli da isprate ritam najvećeg rivala.

Činilo se da crno-beli nemaju dovoljno dugačku klupu da izdrže borbe na 3 fronta. Upravo zato je potrebno dovođenje pojačanja pred nastavak sezone.

Bivši igrač Miloš Jojić već neko vreme održava formu sa crno-belima, pa se pojavila mogućnost da se saradnja obnovi. O tome je govorio i trener Partizana:

Izrazio sam želju čim sam došao u Partizan da Jojić potpiše ugovor, jer je u tom periodu održavao formu sa Teleoptikom. U tom momentu nije bio spreman da se vrati, ne znam hoće li u narednom periodu, ali strpljen-spasen, videćemo... Izrazio je želju da trenira sa nama, teško je reći da li se to njemu dopada ili ne, no, samim gestom, dolaskom na pripreme, možda postoji neka šansa da potpiše. Miloš je kvalitetan igrač i teško možemo da nađemo fudbalera tog profila i da ga angažujemo, a da je pritom slobodan na tržištu.

I dodao:

To je igrač koji ima kvalitet, igrao je u velikim klubovima i ne bi mu bio problem da ga uvrstite u bilo koju ekipu. Vidim da odlično radi, da se smeje, dosta igrača i poznaje iz postojećeg tima i to svakako ne bi bio problem.

Autor: redportal.rs