Teniski spektakl pred početak Australijan opena

Novak Đoković i Nik Kirjos će odigrati egzibicioni meč na Rod Lejver Areni kao zagrevanje za Australijan open.

Velika euforija nastala je među teniskim fanovima u Australiji nakon što su saznali da će igrati protiv jednog od najkotroverznijih tenisera sveta, protiv koga je prošle godine igrao u finalu Vimbldona.

Neverovatna je i informacija da su karte za ovaj meč planule za samo 58 minuta, što najbolje govori o interesovanju, prenosi Telegraf.

Podsetimo, Đoković i Kirjos su imali veoma loš odnos godinama, ali se to sve drastično promenilo prošle godine kada je Đoković zatočen u Australiji zato što nije vakcinisan.

Tada je Kirjos bio jedan od retkih koji su mu pružili podršku i od tada je između njih rođeno prijateljstvo, što se videlo i tokom finala Vimbldona.

Kirjos je često i na meti kritičara u Australiji, a sada je iskoristio priliku zbog informacije da je njegov meč sa Novakom rasprodat za manje od sat vremena, da "natrlja na nos" kritičarima.

- Vau, Nik Kirjos je loš za sport! Vau, kakva sramota, kakva nacionalna sramota! Kako se usuđuje da rasproda još jedan stadion, kakva arogancija - napisao je Kirjos na Tviteru.

IZVOR: TW / @NickKyrgios

Autor: telegraf.rs

#Nik Kirjos

#mec

#melburn

#novak djokovic