Može se reći slobodno DA NIKO ŽIV NIJE SPAVAO U ARGENTINI

Kako prenosi portal Mondo, fudbalska reprezentacija Argentine konačno je doputovala u domovinu. Osvojili su Svetsko prvenstvo u Kataru u nedelju, potom proslavili na ulicama Dohe, da bi se jutro kasnije preko Rima uputili u Buenos Ajres dočekalo stotine hiljada navijača. Kako i ne bi, kada su doneli treću titulu prvaka sveta u Argentinu, prvu još od 1986. godine, za koju je čitava zemlja živela prethodnih mesec dana.

Kapiten reprezentacije i najbolji igrač svih vremena Lionel Mesi izneo je naravno zlatni globus iz aviona, a potom je nastao opšti haos na ulicama Buenos Ajresa dok su fudbaleri prolazili u otvorenom autobusu.

U jednom trenutku umalo nije došlo do ozbiljnijeg incidenta kada su igrači morali da se saginju ispod kablova i tako su skoro ispali iz autobusa, ali sve se srećom završilo dobro i žurka je mogla da počne. Čitava zemlja Argentina čekala je skoro četiri decenije na ovakvo slavlje i žurka će sigurno trajati danima, pošto dobro treba da se zalije što su najbolji na svetu u fudbalu, a to svakako nije mala stvar.

Nije smetalo navijačima ni što su Mesi i drugovi otvorenim autobusom krenuli kroz Buenos Ajres u 3.30, što je dovoljan znak koliko vole fudbal i da zbog malo sna ne bi propustili da vide drugog Boga.

IZVOR: Twitter / @RoyNemer

Autor: Mondo.rs

#Argentina

#Buenos Aires

#Doček

#Francuska

#Lionel Messi

#Mundijal

#Svetski prvaci

#haos

#leo mesi

#ludilo

#najbolji na svetu

#nema spavanja

#pola 4 ujutru

#ulice

#veselje