Crvena zvezda ponovo nekompletna

Fudbaleri Crvene zvezde su kolo pre kraja obezbedili proleće u Evropi, a proteklog vikenda su obezbedili i jesenju titulu u prvenstvu Srbije. Sutra se igra utakmica protiv Libereca koja nema rezultatski značaj za poredak u grupi, ali ima značaj za klupski i državni koeficijent u evropskim takmičenjima. Pobedom bi Zvezda podigla svoj koeficijent i mogla bi da se nada da sledeće sezone bude nosilac u kompletnim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zvezda danas putuje u Češku, a ponovo nije kompletna. Aleksandar Katai je završio godinu što se fudbala tiče. Katai ima zdravstvenih problema, ali doktori uveravaju da nije strašno i da će Katai biti spreman za pripreme u januaru.

Lepa vest za sve u klubu je činjenica da sa ekipom u Češku putuje Milan Rodić. Levi bek se oporavio od koronavirusa i ušao je u trenažni proces. Biće na raspolaganju Dejanu Stankoviću. Pored Rodića, i Mirko Ivanić će biti na raspolaganju za meč protiv Libereca. Nisu Rodić i Ivanić spremni za ceo meč, ali raduje činjenica da su na raspolaganju za sastav.

Zvezda je pokazala ove sezone da može da se nosi ravnopravno u evropskim mečevima. Posle pobede u Belgiji i nerešenog rezultata sa Hofenhajmom u Beogradu navijači Zvezde očekuju pobedu i u Češkoj protiv Libereca.

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#crvena zvezda

#fudbal