Za sada, NAJBOLJI JOKIĆEV MEČ U SEZONI 🥇

Kako prenosi portal Mondo, Nikola Jokić je u MVP formi i to je pokazao još jednom fenomenalnom partijom, Sada je pred njim pala ekipa Vašingtona koja mu nije mogla apsolutno ništa u duelu sa Denverom. Nagetsi su na kraju slavili sa 141:128 u meču u kome su vodili tokom skoro celog toka utakmice.

Jokić je ubacio čak 43 poena na ovom meču i defanzivni specijalac Tadž Gibson i perspektivni Danijel Gaford mu nisu mogli ništa. Za dva je šutirao 17 od 19 što znači da je skoro bez greške ubacio svoje poene. Uz to je dodao 14 skokovan i 8 asistencija. 

Uz njega je u Denveru blistao Bounz Hajland sa 23 poena i 6 asistencija, dok je Eron Gordon dodao 22 poena i 7 skokova. U sastavu Vašingtona Kajl Kuzma je imao 22 poena, Monte Moris 20, a nekadašnji košarkaš Denvera Vil Barton 22. 

Nakon tri uzastopna poraza ovo je Denveru treća pobeda u nizu i sada imaju skor 17:10 i treći su na tabeli iza Memfisa i Nju Orleans Peliksansa. Što se tiče Vašingtona oni su sa skorom 11:18 sve bliži dnu Istočne konferencije. 

Autor: Mondo.rs

#43 poena

#Denver

#Dominida

#Jokić

#NBA

#Nagetsi

#Nikola Jokić

#Nju Orleans

#Nuggets

#Pobeda

#Polikansi

#jokara

#maestralan

#mvp

#vašington