Fudbalska zvezda u suboku sa selektorom Portugalije

Svetska fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo mogao bi da ostavi na cedilu svoju reprezentaciju i napusti Katar pred početak četvrtfinala Portugalije i Maroka. 😐

Naime, fudbaler je tokom Svetskog prvenstva imao nekoliko ispada i u sukobu je sa selektorom reprezentacije Fernandom Santošem.

Sve je počelo na utakmici protiv Južne Koreje kada je Santoš izveo Ronalda pri rezultatu 1:1 u 65. minutu što se Portugalcu veoma zasmetalo toliko da je, prema pisanju portugalskih medija, opsovao.

Selektor ga je kritikovao zbog neprimerenog ponašanja i na utakmici protiv Švajcarske ostavio ga na klupi za rezerve, da bi na uveo u igru tek u 74. minutu kada je pitanje pobednika bilo rešeno.

To je izazvalo novo nezadovoljstvo kod Ronalda koji je odmah nakon utakmice napustio teren, dok su njegovi saigrači slavili pobedu sa navijačima.

Prema pisanju portugalskih medija Ronaldo bi, zbog sukoba sa selektorom, mogao da napusti Katar.

Ugledni Rekord na naslovnoj strani donosi tekst u kojem je posebno bitna rečenica Ronaldo pretio odlaskom, a baš nju je pokušao da demantuje Fudbalski savez Portugala.

Nezadovoljstvo Ronalda potvrđuje i odbijanje da se zagreva sa rezervistima, a šta će se dešavati u danima pred nama, ostaje nam da vidimo. ⚽

Autor: redportal.rs

#Portugalija

#katar

#kristijano ronaldo

#napustanje reprezentacije

#svetsko prvenstvo