Stiglo novo saopštenje sa Malog Kalemegdana

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigraće u četvrtak 1. evroligaški večiti derbi u beogradskoj Štark Areni od 20.30 časova.

Crno-beli su domaćini 12. kola Evrolige, a juče je objavljeno saopštenje Partizana da će crveno-beli biti uskraćeni za podršku navijača.

Ipak došlo je do preokreta što potvrđuje najnovije saopštenje Crvene zvezde:

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12. kola Evrolige.

Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata.

Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12. kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata - stoji u saopštenju.

Autor: redportal.rs

#crvena zvezda

#evroliga

#navijaci

#partizan

#veciti derbi