Crno-beli otputovali u Španiju ✈

Košarkaši Partizana pobedili su Makabi na domaćem terenu u okviru 8. kola Evrolige i sada imaju polovičan učinak od 4 pobede i 4 poraza.

Ovog utorka i četvrtka slede im 2 teška gostovanja, prvo ekipi Barselone, a zatim Real Madridu, a pred polazak u Španiju crno-beli su obećali da će dati svoj maksimum i boriti se za pobedu.

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je:

- Barselona je tim koji igra izuzetno agresivno i koji se prilagođava protivniku. Ima dosta akcija u napadu i probaju da igraju na različit način. Naravno, to im dozvoljava njihov roster koji je veoma kvalitetan. Ekipa koja sigurno ima najviše ambicije u Evroligi ali to ne znači da mi nećemo otići tamo i probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Idemo i raznmišljamo samo o Barseloni - poručio je popularni Žoc.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Džejms Naneli pred sutrašnji meč protiv Barselone rekao je:

- Moramo da igramo agresivno u odbrani i pametno u napadu. Veoma su iskusan tim pun dobih igrača i mi moramo biti na više nego solidnom nivou protiv njih. Mi moramo da igramo našu igru, držimo se plana i pokušamo da ograničimo njihove dobre strane kojih ima puno, odnosno iskoristimo neke naše prednosti - istakao je Naneli. 

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Autor: redportal.rs

#Barselona

#evroliga

#kk partizan