Krilo Crvene zvezde o iskustvu protiv Monaka iz prvenstva Francuske

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari izjavio je da je svestan da "crveno-bele" očekuje težak zadatak protiv Monaka u poslednjem kolu Lige Evrope.

Crvena zvezda će u četvrtak od 18.45 sati gostovati Monaku u poslednjem kolu grupe H Lige Evrope.

Bukari je istakao da je svestan šta Zvezdi može da donese utakmica u Monaku.

- Igrao sam u Francuskoj, dobro poznajem ligu, svestan sam da nas očekuje težak zadatak, ali i pored toga smo sigurni da možemo da stignemo do željenog rezultata. Ekipa je motivisana, vredno smo se pripremali i znamo da ćemo imati naše šanse. Meč protiv Monaka koji smo igrali u Beogradu je pokazao koliko možemo, ne samo da smo parirali trkački sjajnoj ekipi već smo uspeli da budemo bolji tokom većeg dela utakmice - rekao je Bukari, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

Na tabeli Grupe H vodi Ferencvaroš sa 10 bodova, Monako je drugi sa sedam, Trabzon i Crvena zvezda imaju po šest.

Prvoplasirani tim obezbediće plasman u osminu finala Lige Evrope, druga ekipa ide u šesnaestinu finala tog takmičenja, a treći tim ide u šesnaestinu finala Lige konferencija.

Bukari je rekao da je Crvena zvezda u rezultatskom naletu.

- Želimo da donesemo radost našim navijačima, znamo da će ih biti mnogo na tribinama u Monte Karlu. Siguran sam da će atmosfera biti neverovatna, svi živimo za ovakve utakmice, kako igrači, tako i navijači. Prethodnih godina je Zvezda beležila istorijske rezultate, navijači isto očekuju i u četvrtak. Na nama je da se borimo do poslednjeg sudijskog zvižduka i učinimo zvezdaše ponosnim - zaključio je Bukari.

Autor: Tanjug / redportal.rs

#bukari