Sjajno kolo za menadžere Fantazija

Ostala je još jedna utakmica da se odigra. Pregršt bodova od najskupljih i najpopularnijih igrača. Bilo je pravo uživanje ispratiti ovo kolo.

Barnli i Everton su otvorili kolo. Utakmica je bila prava engleska, tvrdo se igralo i završilo rezultatom 1:1. Sjajan gol za Barnli je dao Robi Brejdi na asistenciju Vestvuda, dok je Ričarlison asistirao najboljem strelcu lige Kalvertu-Luinu za konačan rezultat.

Mančester siti je očekivano pobedio Fulam. Kevin de Brujne i Sterling su zabeležili po gol i asistenciju, sa tim što je de Brujne mogao da da bar još 3 gola. Bio je najbolji igrač na utakmici, ali je propustio i dosta prilika. Mančester junajted je ponovo došao "iz keca u dvojku". Gubili su 1:0 od Vest Hema na poluvremenu golo Sučeka, ali su golovima Pogbe, Grinvuda i Rašforda okrenuli na 1:3. Asistencije su zabeležili Bruno, Telješ i Mata.

U utakmici Čelsija i Lidsa (3:1) desilo se ono što smo najavili. Ejbraham je ostao na klupi, a igrao je Žiru koji je opet odgovorio golom na asistenciju Risa Džejmsa. Golove su za Čelsi još postigli Zuma i Pulišić, dok su asistencije za "plavce" zabeležili Maunt i Verner. Prvi je poveo Lids i to golom Bamforda na asistenciju Kalvina Filipsa.

Nedelja je počela petardom u mreži Vest Broma. Kristal Palas ih je rasturio (1:5), a pored autogola Furlonga, po 2 gola su dali Benteke i Zaha. Zaha igra sezonu karijere i ostaje nada da će ga povrede zaobići.

Šefild junajted je ekipa za Čempionšip. Pobedio ih je Lester (1:2) golom Vardija u 90. minutu na asistenciju Džejmsa Medisona. Vođstvo Lesteru je doneo Ajoze Perez, a izjednačio je Mekburni na asistenciju Lundstrama. Zanimljivo je to da je Vardi vatreni navijač Šefild Vensdeja, pa je u skladu sa tim i proslavio pobedonosni gol. Čovek je 8 od 9 golova dao na strani, više od bilo kog drugog igrača.

IZVOR: TW / @brfootball

Kako je Šefild ekipa za Čempionšip, tako je Totenhem zreo za titulu. Šta reći za jučerašnju Murinjovu taktičku savršenost?! Pustio je Arsenal da se uguši u svojim napadima i golovima Sona i Kejna (obojica zabeležili i po asistenciju) otišao na vrh tabele. Posebno treba istaći hirurški precizan nož Sona u srce Arsenalovih navijača:

IZVOR: TW / @SpursOfficial

Pečat na vikend je stavio Liverpul. Počistili su sa Enfilda Vulfse rezultatom 4:0 i pokazali da stravičan poraz od Aston Vile nije previše uticao na šampiona. Salah, Vajnaldum, Matip su nizali golove, dok su Salah, Henderson i Mane nizali asistencije. Utakmicu je počelo i nekoliko Liverpulovih klinaca poput Vilijamsa, Džonsa i golmana Kelehera.

Večeras za kraj kola igraju Brajton i Sautempton. Još dosta igrača se čeka poput Rajana, Lamptija, Adamsa, Ingsa, Vord-Prausa, Voker-Pitersa, itd. Prosek bodova u ovom kolu je 55 što je enorman broj, a za kraj bi bilo dobro da istaknemo Hojbjerga iz Totenhema. Bez učinka za Fantazi menadžere, ovaj čovek je najbitnija karika Totenhemove dominacije, a u jučerašnjoj pobedi protiv Arsenala proglašen je za igrača utamice.

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantasy

#Fantasy Premier League

#Fantazi

#Premier League

#Premijer Liga