Zbog velike gužve apeluju iz Crvene zvezde da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.

Ulaznica za utakmicu Crvena zvezdaTrabzon ima za sve tribine, blagajna stadiona Rajko Mitić radiće od 12 časova do početka meča. Cene ulaznica su: sever i jug 1.200 dinara, istok 2.200, zapad 2.800, VIP zapad 5.000, VIP 1 i VIP 2 12.000, VIP galerija 15.000 i loža „Pet Zvezdinih zvezda” 25.000.

Iz Crvene zvezde su apelovali da se navija fer i sportski i da se ne ubacuju nikakvi predmeti na teren. Klub je pod uslovnom kaznom zatvaranja tribine i svaki ubačeni predmet (upaljač, flašica, novčić, rolna papira...) momentalno aktivira kaznu za sledeću utakmicu, piše Žurnal.rs.

Zbog velike gužve apeluju iz Crvene zvezde da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu, ali to neće moći da se izvede na severnoj tribini i svaki put klub plaća novčanu kaznu iz tog razloga.

Skoro pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, zato klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča. Oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića.

Autor: zurnal.rs

#Liga Evrope

#apel

#navijaci

#zvezda