Partizan se žali na suđenje

Fudbaleri Partizana odigrali su sinoć u Humskoj 3:3 protiv Javora iz Ivanjice iako su imali veliku prednost od 3:1. Javor je uspeo da se vrati sa ivice ponora i odnese bod sa jednog od najtežih gostovanja u ligi.

A samo 2 sata pred pomenute događaje za navijače crno-belih delovalo je sve savršeno. Zvezda je u Nišu gubila bodove dok se čekao početak meča u Humskoj. Ali onda je Pešić postigao gol za pobedu večitog rivala, i umesto na -3 crno-beli su 2 sata kasnije otišli na -7.

U Partizanu nisu bili zadovoljni suđenjem pa su odmah nakon meča izdali saopštenje:

Partizan posle 16. kola i dešavanja na terenu, može samo da postavi pitanje ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem.
U nekoliko minuta situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gde sudija bez ikakve dileme pokazuje na belu tačku, dok u situaciji kada je trebalo da dosudi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, koga u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač ostaje nem i on sam i VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar proveri nešto što je očito i belodanu na štetu Partizana.
Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gde nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja.

Autor: Mozzartsport.com / redportal.rs

#javor

#partizan

#saopstenje

#sudjenje