Preskačite Njukasl i Aston Vilu

Njukasl i Aston Vila neće igrati ove nedelje zbog otkrivenog slučaja koronavirusa u stručnom štabu Njuke, tako da stavljajte te igrače na klupu ili ih ne dovodite.

Kolo se otvara u subotu od 13:30, a igraće Barnli i Everton. Barnli je katastrofalno počeo sezonu i istakao je kandidaturu za odlazak u Čempionšip. Očekuje sa tvrda utakmica uz pobedu Evertona i eventualni gol Kalverta-Luina.

U 16.00 igraju Mančester Siti i Fulam. Fulam je mnoge iznenadio pobedom protiv Lestera u gostima, ali protiv Gvardioline kaznene ekspedicije teško da imaju bilo kakve šanse. Glavobolju zadaje samo Gvardiolina ljubav prema konstantnoj rotaciji i želja da svi igrači igraju sve pozicije. Gabrijel Žesus, Rijad Marez i Kevin de Brujne su top pikovi za ovo kolo kao i za kapitensku traku (ako ih Gvardiola ne ostavi na klupi).

Od 18.30 igraju Vest Hem i Mančester Junajted. Dosta nepredvidiva utakmica u najavi, sa tim da je Bruno Fernandeš uvek poželjan igrač.

Za kraj subote, Čelsi i Lids igraju od 21.00. Čelsi je u strašnom naletu forme. Rasturili su Sevilju u gostima sa 0:4 uz 4 gola Žirua i postavlja se pitanje da li Lampard treba da menja tim koji dobija? Čuvajte se Ejbrahama, Žiru može lagano početi umesto njega. Predlozi su Čilvel, Ris Džejms, Verner, Ziješ.

Nedelju od 13.00 otvaraju Vest Brom i Kristal Palas. Prava engleska utakmica gde je sve moguće. Mateus Pereira iz Vest Broma i eventualno Džordan Aju iz Kristal Palasa su pikovi za ovo kolo iz ove utakmice. Posle ručka se gledaju Šefild Junajted i Lester. Realno je da Lester zacementira Šefildovu 20. poziciju na tabeli.

Severni London će goreti od 17.30. Totenhem i Arsenal igraju derbi ovog kola, sa tim što "pevci" ulaze kao veliki favoriti u ovaj meč. Artetin Arsenal je katastrofalan, samo što je u ovom derbiju uvek veći motiv i sve je moguće.

Vikend zatvaraju Liverpul i Vulfsi. Salah je najbolje rešenje za ovu utakmicu, kao i Žota koji će probati da zatrese mrežu bivšem klubu. Pazite se Manea koji je prethodnog vikenda počeo sa klupe.

Kolo zatvaraju Brajton i Sautempton i očekuje se povratak Denija Ingsa. Vord-Prauz, Če Adams i Voker-Piters su sjajne opcije. Adam Lalana neće igrati, dok je Tarik Lampti jako opasan i kao odbrambeni igrač može uvek da zabeleži asistenciju.

RED FANTAZI PREDLOZI:

GOLMAN: Ederson (Mančester Siti, 6 mil.)

ODBRANA: Ben Čilvel (Čelsi, 6,2 mil.), Ris Džejms (Čelsi, 5,2 mil.), Voker-Piters (Sautempton, 4,6 mil.), Džejms Džastin (Lester, 4,9 mil.);

SREDINA: Marez (Mančester Siti, 8,3 mil.), Salah (Liverpul, 12,2 mil.), Son (Totenhem, 9,5 mil.); Diogo Žota (Liverpul, 6,9 mil.);

NAPAD: Gabrijel Žesus (Mančester Siti, 9,3 mil.), Verner (Čelsi, 9,5 mil.);

KAPITEN: Gabrijel Žesus

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantasy

#Fantasy Premier League

#Fantazi