Ko pobeđuje?

Partizan će u danas dobiti novog predsednika Sportskog društva, pošto će od 17.00 biti održana Izborna skupština, piše B92.

Dvojica kandidata su u igri: dosadašnji predsednik i prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić protiv predsednika Košarkaškog kluba Partizan Ostoje Mijailovića.

Među njima već duže vreme traju nesuglasice na relaciji FK-KK, a poslednji se oglašavao Mijailović najavljujući kandidaturu za predsednika SD Partizan kritikama na račun Vučelića i aktuelnog rukovodstva.

- Meni ne treba nova funkcija, već želim da stabilizujem sportskom društvo i manjim klubovima, koji ne mogu da dođu do finansija, pomognemo da se takmiče. SD Partizan je upravu izabralo pre sedam godina, a mandat traje četiri godine. Tri godine smo bez izabrane uprave. Za to vreme je infrastruktura urušena do te mere, da će reflektori pasti nekome na glavu - rekao je Mijailović i dodao:

- Dugovi su nenormalno veliki. Klubovi koji bi trebalo da imaju benefite od stadiona, nemaju uslove za rad. Još malo će zmije da se usele, ako ovako nastave da rade. Dok oni drže svoje fotelje, prave lične priče, u SD Partizan nema nikoga. SD Partizan je vlasnik celokupne imovine nad stadionom.

U popodnevnim satima dobićemo odgovor u kom pravcu će dalje krenuti crno-bela sportska porodica.

Autor: B92.net

#Izbori

#jsd partizan

#partizan

#skupstina