Više novca od sponzora za crveno-bele 🤑

Crvena zvezda i ruska kompanija Gasprom njeft nastavljaju saradnju, zvanično je potvrdio srpski šampion jutro posle 168. večitog derbija u kome nije bilo pobednika (1:1). Već ranije je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio da će se njihovo partnerstvo nastaviti i ubuduće, tako da će Gasprom i naredne dve godine biti glavni sponzor crveno-belih, čime će njihov logo ostati na dresu, piše Mozzartsport.com.

Gasprom je inače glavni sponzor Crvene zvezde još od 2010. godine, a ugovor je "jačao" sa svakim novim potpisivanjem, tako da je poslednjim dvogodišnjim predviđeno je 20 odsto više novca - odnosno pet miliona evra po sezoni.

Terzić je rekao:

Crvena zvezda ima sponzora koji je bio uz klub u najtežim i najlepšim vremenimim našeg postojanja. Kada je Zvezdi bilo najteže, uz nju je bio i Gasprom njeft. Podigli smo se, ustali i ponosno gledamo u lice Evrope sa 34. mesta na UEFA rang listi. Ne samo veličina naših kompanija, već i bratski odnosi naših naroda utiču na to da našoj saradnji praktično nema kraja.

Pored reklamne promocije brendova Gasprom njefta, sporazumom je predviđeno proširenje partnerstva u razvoju omladinskog fudbala i učešće ekipa Crvene zvezde u prijateljskim utakmicama sa ruskim klubovima, naveo je klub.

Autor: mozzartsport.com

#gasprom

#novi ugovor

#terzic

#zvezda