Od odlaska Aleksa Fergusona sve propada

Mančester junajted je do jednog trenutka važio za najveći klub u Engleskoj. Ništa od toga se ne bi desilo da nije bilo Aleksa Fergusona koga mnogi smatraju za najboljeg fudbalskog trenera svih vremena.

Nakon njegovog povlačenja, na klupi su se redom smenjivali Dejvid Mojes, Luj van Gal, Žoze Murinjo i sad je na klupi Ole Gunar Solšer. Treneri su se smenjivali da bi Mančester junajted napredovao, ali sve ide u suprotnom pravcu. Pre svega nije jasno šta Solšer još uvek radi na klupi ovog velikana.

Ed Vudvord je slika i prilika rada u klubu. Klub samo od transfera u poslednjih 7 godina posluje u minusu od preko 700.000.000 funti?! Hari Megvajer je najskuplji defanzivac u istoriji fudbala koji ne vredi ni deseti deo uloženog novca. Na internetu su dostupne kompilacije posprdnih klipova na račun Megvajera, gde se vidi šta navijači misle o njemu.

IZVOR: YT / Anonsi

Junajtedu je ove godine trebalo 4 utakmice da pobedi kod kuće. Gubili su i od Totenhema i od Arsenala. Konkretnije, Totenhem ih je ponizio 1:6, ali to je već druga stvar. Murinja su oterali koji sada dominira u Totenhemu, a doveli su trenera bez ikakvog iskustva. Postojanje Lindelofa i Megvajera u klubu je nejasno, Marsijal je juče protiv PSŽ-a promašio fudbal. Rašford igra sa oscilacijama, Grinvud ima problem sa disciplinom. Na plate golmana daju 30.000.000 funti godišnje. Jedini pogodak je Bruno Fernandeš koji bi izgleda igrao dobro u svakom sistemu koji postoji.

Na kraju, Junajtedu visi i prolazak u naredno kolo Lige šampiona. RB Lajpcig je paklena ekipa i ako pobede "crvene đavole" u Nemačkoj, idu dalje. O transferima koji su bili preko potrebni ovog leta, doveli su samo Kavanija i Telješa iz Porta. Da, zaboravili smo i Danija van de Beka iz Ajaksa, momka koji je bolji od svakog veznog igrača Junajteda (osim Bruna), a iz potpuno nepoznatog razloga ne dobija priliku.

I još jednom da se postavi pitanje, šta u klubu traži Ole Gunar Solšer?

Autor: redportal.rs

#Mančester Junajted