Drugo poluvreme plej-ofa za Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 č. na stadionu Rajko Mitić dočekuju ekipu Makabija u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. U Izraelu je prethodne sedmice bilo 3:2 za domaćina, pa će crveno-beli večeras juriti rezultat.

Stadion je rasprodat još krajem prethodne radne nedelje, praktično 4 dana pred meč! Takvo interesovanje odavno nije viđeno, pa se očekuje da bude vrela atmosfera koju ni najavljena kiša neće moći da pokvari.

Očekuje se da Stanković izvede identičnih 11 momaka koji su počeli i prvi meč. Spekuliše se da bi Sanogo mogao da startuje pre Kangve ali su se pojavile informacije da je Sanogo doživeo povredu koja će ga odvojiti od terena.

Ono što je falilo u prvom meču a što že večeras morati da se promeni to je agresivnost. Zvezda skoro da nije osvojila ni jednu drugu loptu u Izraelu, što je na konferenciji za novinare komentarisao i Dejan Stanković.

Zvezda ima 90 minuta da se ispravi i pokaže da je kvalitetniji tim od Makabija i plasira se u najelitnije fudbalsko takmičenje na svetu. Nema dileme da crveno-beli pripadaju tom društvu, ali zeleni tepih je jedino merilo.

Autor: redportal.rs

#liga sampiona

#makabi

#stankovic

#zvezda