Iskusni napadač se seli u Saudijsku Arabiju

Pred najbitniju utakmicu u sezoni protiv Makabija koja je zakazana u utorak na stadionu Rajko Mitić kao bomba odjeknula je vest da crveno-beli ostaju bez iskusnog napadača koji je klubu iz Ljutice Bogdana doneo mnogo sreće i uspeha.

Milan Pavkov odlazi iz Crvene zvezde, karijeru će nastaviti u Saudijskojj Arabiji. Korpulentni napadač prelazi u Al Fejhi, klub u kom su dvojica Partizanovaca prenosi Mozzartsport.

Ovaj tim sa klupe vodi Vuk Rašović, a na golu je Vladimir Stojković. Sada im se pridružuje i Pavkov. Potpisaće trogodišnji ugovor, a poznato je i koliko novca će od tog transfera stići na "Marakanu".

Zvezda će inkasirati 1.000.000 evra, dok će i Milan imati dosta razloga za zadovoljstvo, jer će godišnje zarađivati 750.000 evropskih novčanica - piše u tekstu.

O odlasku Pavkova pričalo se već neko vreme, bilo je nekoliko zainteresovanih klubova, ali do prelaska nije došlo. Po završetku dvomeča sa Pjunikom je srpski centarfor odlučio da pronađe novi izazov u karijeri. Nije poznato hoće li do transfera doći odmah ili će se možda sačekati revanš sa Makabijem iz Haife u Beogradu.

Podsetimo, u prvom duelu srpskog i izraelskog tima ekipa Dejana Stankovića je poražena (3:2). Karte za duel u Beogradu su skoro pa rasprodate i očekuje se paklena atmosfera. Ostaje da se vidi hoće li i Pavkov biti u konkurencij za taj okršaj. Milan je u Zvezdu došao 2017. godine i na 151 utakmici je dao 59 golova, svi dobro pamte one pogotke protiv Liverpula.

Autor: mondo.rs

#crvena zvezda

#milan pavkov

#odlazak

#saudijska arabija