Crno-beli pozivaju navijače u pomoć

Fudbaleri Partizana večeras od 21.00 čas dočekuju ekipu AEK-a na svom stadionu nakon poraza u 1. utakmici na Kipru. ⚽

Crno-beli će tražiti iskupljenje pred navijačima nakon poraza od 2:1 pre 7 dana, i nadaju se i izlasku iz krize posle serije loših rezultata u domaćem prvenstvu.

Trener Partizana Ilija Stolica govorio je na konferenciji za medije o očekivanjima pred večerašnji meč:

- Ovoliki broj medija znači da je važnost utakmice jasan svima. Očekuje nas drugo poluvreme i revanš sa jako kvalitetnom ekipom koja nas je pobedila u prvoj utakmici. Verujem da smo pokazali da možemo da pobedimo i eliminišemo ekipu AEK. To je cilj i ideja - jasan je Ilija Stolica.

Stolica ne smatra da bi u slučaju neuspeha u Evropi sezona bila izgubljena:

- Veoma daleko je od istine da je sezona izgubljena ako ne prođemo. Tek je početak sezone. Priče o tituli i domaćem prvenstvu moramo da stavimo po strani dok se igra Evropa. Titula se iščekuje pet godina, za to moramo da se pripremimo na pravi način, moramo da prođemo neke stvari zajedno, bez obzira na to ko ovde sedi i rukovodi. Preko noći ne može ništa. To ne može da da rezultat na ovom nivou. Ligu konferencije smo igrali i prošle sezone, ne vidim da je to nazadovanje. Ovo je velika šansa da se utisak okrene u pravom pravcu. Duboko verujem da će biti tako od sutrašnje utakmice - rekao je trener Partizana.

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#aek

#kvalifikacije

#partizan