Početak sezone iz snova za tim iz Ljutice Bogdana

Crveno-beli su na najbolji mogući način započeli novu sezonu i to ubedljivim pobedama u prve 4 utakmice domaćeg prvenstva neverovatnom gol razlikom 17:1.

Ubrzo je usledio sjajan početak evropske sezone kada su fudbaleri Crvene zvezde pred više od 40.000 navijača pobedili Pjunik sa 5:0 i napravili korak napred ka Ligi šampiona.

Sada se klub iz Ljutice Bogdana oglasio saopštenjem za navijače.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Naime, do sada je prodato 7.500 sezonskih karata, a crveno-beli nameravaju da produže rok prodaje:

- Budi sezonac, jer će Zvezda sigurno da ti se oduži na terenu. Od Zvezde ćeš dobiti 90 minuta totalnog fudbala, igre na gol više i poteze koji se prepričavaju godinama. Zbog toga, mnogo praktičnije, i finansijski, i emotivno je da jednostavno budete vlasnik sezonske ulaznice. Jer ona ipak označava svojevrsni status, nešto što te čini zvezdašem u potpunom smislu te reči, a ako zaista voliš klub onda nema lepšeg osećaja nego da uživo prisustvuješ bravurama Kataija, Ivanića, Kange, ali i pojačanja Kangve, Bukarija i ostalih koji su pokazali da Crvena zvezda zaista dugo nije bilo ovako moćna. 

Nikom se ne čeka u redu ispred blagajne kada je ovolika vrućina, a svakom se gleda Zvezda, pogotovo u Evropi, i nama je to jasno, a benefit sezonske ulaznice je upravo taj da će ona važiti i za plej-of, nadamo se za Ligu šampiona, kao i to da ćemo kad budemo igrali grupnu fazu evropskog takmičenja, za sezonce napraviti rezervisano mesto na stadionu uz popust na paket karata od čak 30%. Samo kroz ta dva benefita, pored ostalih, vrednost sezonske karte se praktično isplaćuje, pa će za sezonce sve utakmice u prvenstvu biti faktički besplatne uključujući i sve prvenstvene derbi utakmice. A videli ste kako Crvena zvezda igra na Marakani kada je publika tu. Pobeda od 4:0, dva trijumfa od 5:0, i jedna goleada od 6:0, ukupna gol razlika 20:0. Dakle Crvena zvezda na Marakani prosečno postiže po pet golova, čime nijedna ekipa na svetu ne može da se pohvali u ovom trenutku - piše u saopštenju Crvene zvezde, objavljenom na klupskom sajtu.

Autor: redportal.rs

#crvena zvezda

#delije

#saopstenje