Crno-beli gostuju na Kipru u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Fudbaleri Partizana večeras od 18.00 časova počinju sezonu u Evropi i to na gostovanju protiv ekipe AEK-a u okviru Lige Evrope.

Crno-beli su loše započeli sezonu u domaćem prvenstvu i nakon 4 utakmice osvojili samo 5 bodova, što ih stavlja na 7. mesto na tabeli, pa se zato nadaju da će večeras na Kipru pronaći izlaz iz krize.

Trener Partizana Ilija Stolica je uveren da je ovo kraj Partizanovoj "crnoj" seriji:

- Evropa je jako važna za naš klub, imamo želju da startujemo kvalitetno i dobro. Ispred sebe imamo protivnika koji ima veliki kvalitet i dobru organizaciju, a i kontinuitetu dobro pokazuje rezultate, pre svega na svom terenu u Evropi. Svesni smo izazova pred nama, ali i našeg kvaliteta. Nismo možda dobro startovali prvenstvo onako kako smo želili, pa želimo da okrenemo momentum na našu stranu i od Evrope počnemo sa dobrim rezultatima i onim kakvi se od nas očekuju - rekao je trener crno-belih.

Stolica smatra da mnoge stvari treba da se poklope:

- Siguran sam da je za nas svaki trening i utakmica značajni. Mnogo je novih stvari i sve što je potrebno da se poklopi. Raduje me energija i želja momaka da iznesu sve. Trude se maksimalno i zaslužili smo da se stvari okrenu na bolje. Ono što vidim i što pokazuju duboko verujem da će tako biti već od sledeće utakmice - uveren je trener Partizana.

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#aek

#fk partizan

#partizan