Crveno-beli u borbi za Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će od 20.45 č. dočekati jermenskog šampiona Pjunik u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Srpski šampion odavno kvalifikacije ne počinje ovako kasno, ali za to su sami krivi jer poslednjih godina u Evropi igraju dobar fudbal.

Dejan Stanković ima sve igrače na raspolaganju, Strahinja Eraković se oporavio od povrede pa se večeras stavlja na raspolaganje treneru. Na konferenciji za medije trener crveno-belih nije želeo da govori o žrebu koji je juče održan u Nionu. Stanković je napomenuo da do tog meča Zvezda treba da dođe i da je najbitniji dvomeč sa Pjunikom.

Plasmanom u plej-of Zvezda bi obezbedila Ligu Evrope ali ove sezone se beogradski klub tim takmičenjem neće zadovoljiti. Tim je renoviran, radilo se na brzini što se postiglo igračima poput Bukarija i Mitrovića.

Kangva je doneo osveženje u dnevni red, a Milunović garantuje dodatnu sigurnost u defanzivnom redu.

Zvezda je u prva 4 kola domaćeg šampionata osvojila maksimalan broj bodova i u dobroj formi i još boljem raspoloženju dočekuje večerašnji meč. Interesovanje navijača je veliko pa se večeras očekuje preko 40.000 navijača na tribinama.

Sve je spremno za početak kvalifikacija koje mogu da donesu plasman u Ligu šampiona a samim tim i dodatni iskorak u evropskim takmičenjima.

Autor: redportal.rs

#kvalifikacije

#liga sampiona

#pjunik

#zvezda