Može li Zvezda do novog nastupa u Ligi šampiona?

Crvena zvezda juče je u Nionu saznala protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. To će biti pobednik duela između Pjunika i Didelanža. Čini se da crveno-beli nisu mogli bolje da prođu ali svakako ne bi smelo da dođe do opuštanja jer lakih protivnika nema.

Ali srpski šampion ima veliki kvalitet u odnosu na pomenute ekipe i ne bi smelo da bude problema za plasman u plej-of. Trener crveno-belih Dejan Stanković prokomentarisao je žreb:

Znamo šta je naš cilj i šta se očekuje od nas. Spremamo se već dugo vremena za ono što nas čeka u Ligi šampiona, i ovo je prva prepreka na našem evropskom putu. Ne potcenjujemo nikoga, ali ni ne precenjujemo, jer smo svesni našeg kvaliteta, kontinuiteta, uigranosti i faktora publike koji uvek pravi razliku u našu korist na evropskim mečevima. Sve je u našim nogama, ko god da nam bude naredni rival. Verujem u ekipu, verujem da će i navijači napuniti Marakanu u prvom meču i da će biti pravo zvezdaško veče. Nas do tada očekuju još dve prvenstvene utakmice i nadam se da ćemo nastaviti u maniru u kom smo startovali takmičarsku godinu. Svi imamo isti cilj, a to je Liga šampiona.

Autor: redportal.rs

#kvalifikacije

#liga sampiona

#stankovic

#zvezda