Užasna utakmica protiv fenjeraša pokrenula mnoga pitanja

Lester je razočarao sve. Očekivalo se da će da potope Fulam koji je pre ove utakmice imao 4 osvojena boda iz 9 utakmica. No, Fulam je pokazao da može da ide na rezultat (1:2), a imao je i neke dobre šanse koje je Šmajhel jedva skidao.

"Lisice" jesu imale inicijativu, ali rezultat je izostao. Bile su u zaostatku od 2 gola i uspele su samo da ublaže poraz. Sve ono što se najavljivalo palo je u vodu. Ni Medison, ni Šmajhel, ni Tielemans. Vardija ovde ne ubrajamo zato što je ipak napravio asistenciju.

Koliko se ovde očekivala pobeda Lestera, dovoljno govori činjenica da je Vardiju dalo kapitensku traku više od milion igrača, što ga je stavilo ispred Kalverta-Luina i Bruna Fernandeša.

Od Top 100 igrača na svetu, najviše njih je kapitensku traku dodelilo Kalvertu-Luinu (23), Vardiju (19) i Kejnu (14). Vardija je pre ovog kola dovelo gotovo 400.000 igrača u očekivanju da će potopiti Fulam, što se nije desilo. Vardi je zabeležio 5 poena što i nije dobar rezultat ako mu je toliko ljudi dalo kapitensku traku.

Lester pod hitno mora da podigne formu, Liverpul ih je rasturio u pobedi 3:0, a mogla je i petarda da padne. Poraz od fenjeraša kao što je Fulam, mogao bi da pokrene brojna pitanja kod Lisica, pogotovo kada su im povređeni Ndidi, Sojunču, Kastanj i Pereira.

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantasy

#Fantazi

#Premier League

#Premijer Liga

#Red fantazi