Crveno-beli sklapaju tim za novu sezonu

Crvena zvezda prošle sezone je osvojila 3 trofeja a samim tim se plasirala u Evroligu. Očekivalo se da će Dejan Radonjić nastaviti da vodi crveno-bele i u narednoj sezoni, ali se to nije dogodilo. Posle rastanka sa trenerom crveno-bela javnost je počela da brine šta će biti sa klubom u novoj sezoni.

Onad je juče odjeknula bomba kada je objavljeno da se Nemanja Nedović vratio u Zvezdu. A prema poslednjim informacijama koje ima Mozzartsport.com Zvezda je blizu da dovede centra Olimpijakosa.

Američki centar Hasan Martin blizu je dogovora da postane novo pojačanje Crvene zvezde!

Martinu je 1. jual istekao ugovor sa Olimpijakosom, a šampion Jadranske lige reagovao je brzo i stupio u kontakt sa njegovim agentom. Pregovori traju i posao je blizu realizacije.

Atleta rodom iz Njujorka iza sebe već ima iskustvo u regionalnom takmičenju pošto je sezonu 2019/20 proveo u Budućnosti do prekida zbog pandemije virusa korona. Bio je među dominantnijim figurama takmičenja sa 10,5 poena, 5,6 skokova i gotovo dve blokade u proseku. U Evrokupu je te godine beležio 13,6 poena, osam uhvaćenih lopti i bezmalo dve ukradene i blokirane lopte za prosečni indeks korisnosti 19,4. To ga je preporučilo Olimpijakosu u koji je stigao leta 2020. U Pireju je proveo dve godine gde je postao osvajač duple krune i učesnik Fajnal fora Evrolige u Beogradu.

Autor: mozzartsport.com / redportal.rs

#centar

#olimpijakos

#pojacanje

#zvezda