Odigrao tek 3. utakmicu ove sezone 🤯

U klub iz Praga stigao je u junu 2017. godine kada je potpisao četvogodišnji ugovor sa Spartom. Ove sezone nije bio u prvom planu trenera, a jedno vreme igrao je i za B tim ovog kluba.

- Za B tim sam išao samo vikendom da odigram utakmicu…Imao sam dosta povreda prošle sezone, i onda sam se polako vraćao. U dogovoru sa trenerima kada nisam bio u kombinaciji za neku utakmicu u A timu, rekao sam im da želim da idem da odigram utakmicu za B tim, i tako skupljao minute, bolje nego trening da radim sa dvojicom igrača - rekao je Srđan za Butasport.

View this post on Instagram

A post shared by Srdjan Plavšić (@srki_plavsic_22)

IZVOR: IG / @srki_plavsic_22

Plavšić je u četvrtak odigrao tek 3. utakmicu za Spartu ove sezone, on je na utakmici Lige Evrope protiv Seltika ušao sa klupe u 86. minutu i već posle 8 minuta zatresao mrežu i postavio konačnih (4:1) za tim iz Praga. Krilni napadač opisao je koliko mu je značio taj pogodak.

- Na početku sezone sam već znao da neću biti u prvom planu, iz razloga što mi na leto ističe ugovor, a nismo se ništa dogovorili o produžetku ugovora, i znao sam da ću malo igrati, hteo sam da idem na pozajmicu do zime ili do leta u neki klub ovde, ali mi nisu dozvolili…Tada sam, sam sebi rekao, okej tako je kako je, namestio glavu, i nastavio da treniram svakim danom sve više i jače… Na treningu sam pravio dosta veliku razliku i to je stvarno bilo očigledno, da su me i igrači dosta puta pitali zašto te ne stavljas da igraš? Jel imate neki problem? U poslednje vreme sam opet počeo da dobijam prilike, i svaku šansu iskoristio. 

Fudbaler je otvorio restoran u Novom Sadu na Spensu koji je nazvao po gradu u kojem trenutno igra - Prague Restro Bar.

View this post on Instagram

A post shared by 𝗣𝗿𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗼 𝗕𝗮𝗿 (@prague_restobar)

IZVOR: IG / @prague_restobar

Autor: Redportal.rs

#fudbal

#fudbaler

#intervju

#srđan plavšić