Sprema se novo pojačanje

Ko će biti novi špic Crvene zvezde posle otpadanja mogućnosti da se dovede Mateo Kasijera – ne zna se, ali jasno je da šampion neće žaliti novac kako bi se pojačao na tom mestu i angažovao igrača koji bi doneo dosta golova u narednoj sezoni, piše Žurnal.rs.

Kako može da se čuje oko Marakane, spremni su da ulože kao i u Osmana Bukarija, a reprezentativac Gane je stigao za obeštećenje od dva miliona evra.

Da će Zvezda potrošiti više nego prethodnih leta za obeštećenja, nagovestio je generalni direktor Zvezdan Terzić na kraju sezone:

Po finansijskom planu, usvojenom na Skupštini Crvene zvezde, u ovoj godini za obeštećenja trebalo bi da ide četiri miliona evra. Da li ćemo potrošiti tri, šest ili osam, živa je stvar. Učiniću sve da Zvezda ima sve bolje rezultate. Nikada neću dozvoliti 2014. godinu kad sam tek došao u kub, kad je stav Upravnog odbora bio da niko ne može da ima veću platu od pet hiljada evra. Vrlo dobro poznajemo ovaj biznis. Liga šampiona nam donosi 25 miliona evra, to nam je na dohvat ruke. Liga Evrope nam je donela 12.500.000. Moramo da investiramo i uložimo u tim.

Crveno-beli razmatraju nekoliko opcija za špica, bez žurbe da se posao završi do početka šampionata. Ključno je da bude uklopljen i spreman za start evropskih kvalifikacija.

Autor: zurnal.rs

#napadac

#pojacanje

#terzic

#zvezda