Više se očekivalo od šampiona, Marez bio premija

Naravno da će Rijad Marez da eksplodira kada ga prodam i dovedem Zijeha.

Ko bi zapravo i držao Mareza, čovek na 6 utakmica pre ove nije uradio ništa, odnosno zabeležio je 12 bodova. Sada je eksplodirao i osvojio 21. Siti je bacio petardu na Barnli i počistio ih sa Etihada rezultatom 5:0. Klin šit su zabeležili Kajl Voker, Stouns, Diaš, Mendi i Ederson. Golove su pored Mareza postigli još Feran Tores i Mendi. Asistencije su zabeležili Voker, Žesus, Foden i 2 puta Kevin de Brujne.

Njuka je u poslednjem momentima dala 2 gola Kristal Palasu. Kalum Vilson gol i asistencija - čovek je jednostavno veliki majstor fudbala.

Liverpul je odigrao 1:1 gostujući Brajtonu u ludačkoj utakmici. Dva penala za Brajton od kojih jedan promašen, 2 poništena gola Liverpulu i to sve uz pomoć VAR-a. Gol za Liverpul je dao Diogo Žota na asistenciju Salaha čime su menadžeri korektno ispoštovani. Mane je meč počeo sa klupe i potvrdio lošu formu. Gol za Brajton nakon bizarnog penala je dao Paskal Gros, a asistencija se piše Daniju Velbeku.

Everton je izgubio od Lidsa 0:1, a na meču je zabeleženo čak 38 šuteva i 14 odbrana golmana. Gol je dao Rafinja na asistenciju Herisona. Vest Brom je zakucao Šefild na dno pobedom od 1:0 golom Galagera. Golman Džonston je upisao čak 11 bodova.

Sautempton i Mančester junajted su odigrali fantastičan meč. U 33. minutu je bilo 2:0 za Sautempton, golovima Vord-Prausa i Bednareka (na asistenciju Vord-Prausa), da bi u drugom poluvremenu Bruno Fernandeš i Edinson Kavani sa 2 gola doneli pobedu Crvenim đavolima. Kavani će u vremenu koje dolazi sigurno biti top pik za Fantazi, u ovom kolu ima čak 15 bodova. Bruno Fernandeš je nestvaran, 10 bodova u ovom kolu, u prethodna dva 28.

Uspavanka Čelsija i Totenhema je donekle bila i očekivana. Odbrane su donele lepe bodove. Arsenal i Vulfsi su odigrali zanimljiv meč, sa tim što je Raul Himenez dobio jako težak udarac u glavu i izašao je već na početku. Za Arsenal je na asistenciju Vilijana gol dao Gabrijel, dok su za Vulfse golove dali Pedro Neto i Danijel Podens.

Prva večerašnja utakmica je Lester - Fulam. Kao što smo rekli na početku, očekujemo mnogo od Lestera, a pogotovo od Vardija. Vest Hem i Aston Vila će biti zatvoriti kolo, sa tim da eksplozija Griliša npr. nikada nije iznenađenje. Biće zanimljivo i danas.

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantasy

#Fantazi

#Premijer Liga

#fantazi pl