Dijegova ćerka briznula u plač

Sudbina je tako htela da prvi meč koji će Maradonina Boka juniors odigrati nakon njegove smrti bude upravo protiv još jednog njegovog bivšeg kluba, Njuels old bojs.

Cela utakmica bila je u znaku opraštanja od velike legende argentinskog i svetskog fudbala, ali i Boke juniors.

Utakmici je iz specijalne lože prisustvovala Maradonina ćerka Dalma, koja je ranije bila redovna u publici zajedno sa svojim ocem.

Sada, u specijalnim okolnostima, na praznom stadionu zbog pandemije i prvi put bez oca, Dalma je potpuno sama pratila ovu utakmicu sa velikim emotivnim nabojem. Nekoliko puta je ovaj naboj bio jači od nje toliko da se rasplakala. Naročito nakon prvog gola na utakmici, kada su igrači Boke juniors izveli svojevrsni performans.

IZVOR: YT / AGF Contenidos

Naime, nakon prelepog Kardoninog gola iz slobodnog udarca, igrači Boke spustili su Maradonin dres na teren okrenuti loži u kojoj je Dalma sedela i iskazali poštovanje prema preminuloj legendi aplaudirajući njegovoj čerki.

Kako je izgledala proslava ovog prvog pogotka na Bombonjeri od Maradonine smrti, možete videti na snimku u tekstu.

Navijači Boke juniors zbog epidemioloških mera bili su sprečeni da na sebi svojstven način odaju počast velikoj legendi, tako da je svet ostao uskraćen za jedan veliki performans.

Meč je završen rezultatom 2:0, a oba gola za Boku postigao je Edvin Kardona.

Autor: redportal.rs

#GOl

#Maradona

#Proslava

#boka

#dalma

#juniors