Iskusni fudbaler se oprostio od Partizana

Fudbaler Bojan Ostojić zvanično se oprostio od dresa Partizana koji je nosio od 2016. godine.

Iskusni fudbaler koji ima 38 godina zaokružio je jednu eru u dresu kluba iz Humske u kome je bio jedan od najvažnijih karika tokom godina.

Ostojić je 2016. godine došao u Partizan, sa kojim je osvojio titulu u Superligi i 3 Kupa Srbije. Lično je bio heroj osvajanja Kupa 2019, Partizanovog poslednjeg trofeja.

Foto: redportal.rs/M.V

On se emotivnom porukom oprostio od navijača putem Instagrama na kome je napisao:

- Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću. Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj Tango smrti. Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj... I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše. Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu...", napisao je Ostojić u oproštajnoj poruci, a na kraju dodao i nekoliko stihova iz navijačkih pesama: "Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da “izginite” na terenu, a posle kako bude... Hvala ti , hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan - napisao je dirljivu poruku popularni Ostoja i izazvao brojne komentare.

Ostojić je rođen u Sevojnu, u kojem je i počeo da se bavi fudbalom. Usledili su Sloboda iz Užica, Radnički Kragujevac, beogradski BASK, Novi Pazar, Voždovac i Čukarički, sa kojim je takođe osvojio Kup Srbije.

Autor: redportal.rs

#bojan ostojic

#partizan

#rastanak