Fudbaler pronašao novu sredinu

Sada je i definitivno jasno da će Milan Gajić (26) napustiti Crvenu zvezdu ovog leta, ali neće se preseliti u Tursku, kako je najavljeno, nego u - Rusiju!

Defanzivac Crvene zvezde Milan Gajić nije postigao dogovor sa upravom o nastavku saradnje, a kako stvari stoje, karijeru će nastaviti u moskovskom CSKA, prenosi Informer.

Prema pisanju Sport ekspresa, CSKA iz Moskve dogovorio uslove saradnje sa bekom crveno-belih koji bio u novu sredinu trebalo da se preseli kao slobodan igrač.

Rusi navode kako je Gajićeva tržišna vrednost skoro 3.000.000 evra, te da će Armejci njegovim dovođenjem napraviti odličan poslovni potez, osim što će dobiti zamenu za iskusnog Brazilca Marija Fernandesa (31) koji se vraća u domovinu.

Podsetimo, Gajić je dugo vodio pregovore sa Crvenom zvezdom oko nastavka saradnje. Njegova želja bila je da povećanjem aktuelnog ugovora (360.000 po sezoni) nadomesti gubitak iz korona-godine, međutim čelnici srpskog šampiona nisu pristali na te uslove.

Iz tog razloga nastavak saradnje ponuđen je Marku Gobeljiću.

Milan Gajić stigao je na Marakanu na zimu 2019. godine iz Bordoa kao slobodan igrač. Za tri i po godine odigrao je 120 utakmica za Zvezdu, postigao šest i namestio 25 golova.

Autor: informer.rs

#crvena zvezda

#cska

#milan gajic