Trener crno-belih dao je izjavu nakon izgubljene utakmice protiv Crvene zvezde

Košarkaši Partizana doživeli su 2. poraz u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde pred gostujućim navijačima, a završetak meča obeležio je sukob navijača crveno-belih i igrača Partizana.

Trener crno-belih Željko Obradović održao je konferenciju za medije nakon završene utakmice:

- Čestitam Crvenoj Zvezdi na još jednoj pobedi i čestitam mojim igračima na izvanrednoj utakmici. Veoma sam zadovoljan kako smo igrali, borili se do zadnjeg atoma snage. To mi uliva poverenje pred nastavak serije, daćemo sve od sebe da se serija nastavi, bilo je drugačije od prve utakmice - rekao je trener crno-belih.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Upitan da prokomentariše uvrede sa tribina i upućene njemu, Obradović je izjavio:

- Kad sam došao, rekao sam da ću probati da se stvari relaksiraju, ne želim nikakav komentar, tako ću i nastaviti. Uvek sam se ponašao prema svima korektno, to je neuporedivo važnije od svega, pa i od rezultata. Najvažnije je da budeš čovek - rekao je Žoc novinarima.

Trener crno-belih kratko je odgovorio na nemile scene po završetku meča i sukoba između navijača Crvene zvezde i igrača Partizana:

- Nemam komentar ni na to na kraju, imaju snimci, neću da komentarišem to - kratko je izjavio Obradović.

Treneru crno-belih bilo je postavljeno pitanje da li je Lesor u poslednjim trenucima utakmice namerno promašio 2. slobodno bacanje:

- To je odluka u dogovoru sa njim, ali ne na način na koji je to uradio. Košarkaš koji to uradi ne sme da ide na skok sem ako mu se odbije lopta u ruke. Ja nikad u životu nisam analizirao zadnju napadu, ali mislim da postoji 39 minuta i 50 sekundi još... Zadnja lopta je uvek kocka, a čestitke Lesoru na požrtvovanosti - zaključio je trener Partizana.

Naredna utakmica između večitih rivala igra se u sredu od 20.30 časova pred navijačima Partizana u hali Aleksandar Nikolić.

Autor: redportal.rs

#crvena zvezda

#partizan

#zeljko obradovic