Ko će biti novi napadač crveno-belih?

Crvena zvezda neće uspeti da angažuje Artjoma Dzjubu jer prekaljeni golgeter ne želi karijeru da nastavi u Srbiji, ali bi na Marakanu moglo ipak da stigne pojačanje u špicu iz Rusije. Vuku se potezi za angažovanje centarfora Sočija Matea Kasijere, strelaca 11 golova u Premijer ligi Rusije ove sezone, piše Žurnal.rs.

Kolumbijac Kasijera nije igrao letos protiv Partizana, stigao je iz portugalskog Belenešeša posle tih mečeva Sočija sa crno-belima. Ima 25 godina i nema sumnje da bi predstavljao pojačanje za srpski klub.

Kako bi angažovala Kasijeru, Crvena zvezda će morati da plati obeštećenje. Postoji i danje opcija da se dođe do Kolumbijca Estupinjana iz Vitorije Gimaraeš, ali sve je i dalje u magli.

Sve je jasnije da Dzjubini planovi nisu da se seli u Srbiju, uprava Crvene zvezde nema od njega i agenata pozitivne signale i ukoliko ne dođe do velikog obrta ruski reprezentativac će ostati u domovini.

Zenit je ponudio Dzjuubi produžetak ugovora na još godinu dana, ali pod drastično slabijim finansijskim uslovima. Ruski mediji javljaju da sigurno ne ostaje u Sankt Peterburgu, ali da bez obzira na ponude Crvene zvezde i Fenerbahčea namerava da ostane u Rusiji.

Kako sada stoje stvari, Crvena zvezda će pojačanje u špicu dobiti u vidu nekog od južnoameričkih igrača koji su već nekoliko sezona u Evropi.

Autor: zurnal.rs

#dzjuba

#kasijere

#napadac

#zenit

#zvezda