Iliev: Šokiran sam!

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev demantovao je danas navode medija da će trener crno-belih Aleksandar Stanojević napustiti klub na kraju sezone, prenose Novosti.rs.

Iliev je za Telegraf rekao:

Šokiran sam i iznenađen navodima pojedinih medija o statusu našeg trenera. Zapravo, taj utisak šoka me je držao kratko, dok se nisam osvrnuo u prošlost, na celu proteklu sezonu i setio se još nekolicine situacija u kojima su nam smeštane afere, poturani klipovi i sve je to obična farsa, kao i ovo što se sada potura za trenera Aleksandra Stanojevića.

Pojedini mediji su prethodno preneli vest da će Stanojević napustiti klupu Partizana.

Iliev je istako da je Stanojević pokazao posvećenost prema klubu, nakon što je u januaru produžio ugovor:

Zar u januaru naš trener nije pokazao gde mu je srce i gde su mu misli kada je takođe posle fabrikovane i poturene afere o odlasku produžio ugovor na još dve i po godine?! Zar to nije dovoljan dokaz posvećenosti, lojalnosti klubu čoveka koji je u Partizanu prohodao, bio igrač i trener u dva mandata.

Crno-beli kolo pre kraja Super lige Srbije zauzimaju drugo mesto sa dva boda manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu. Do kraja sezone 'večiti' rivali igraće i finale Kupa Srbije, 26. maja.

Autor: novosti.rs

#iliev

#odlazak trenera

#partizan

#stanojevic