Abramovič primoran da proda klub

U Engleskoj je ovog četvrtka odjeknula neverovatna vest - novi kandidati pojavili su se za kupovinu Čelsija, pišu Novosti.rs.

Vest koja je i navijače Čelsija ostavila u šoku je, da su čuvena teniserka Serena Vilijams i proslavljeni vozač Formule 1 Luis Hamilton podržali kandidaturu Martina Brotona za kupovinu tima Romana Abramoviča koji je na prodaju usled rata u Ukrajini.

Podsetimo, Abramovič je primoran da zbog stanja u Ukrajini primoran da proda klub, a Serena i Luis izdvojili su na desetime miliona funti kako bi pomogli kupovinu tima sa Stamford Bridža.

Martin Broton jedan je od glavnih kandidata za kupovinu londonskog tima, a nema sumnje da Serena i Luis mogu da budu prevaga u ovoj akviziciji.

Martin Broton je već duže vreme skoncentrisan na kupovinu Čelsija, a nema sumnje da će mu u tom procesu znatno pomoći proslavljeni sportisti, koji bi da uđu u novu vlasničku strukturu engleskog kluba.

Skaj njuz ističe da bi čuveni vozač Formule 1 "igrao formalnu ulogu u Čelsijevim budućim naporima da promoviše različitost, jednakost i inkluziju", naravno, ukoliko Brotonova ponuda bude prihvaćena.

Autor: novosti.rs

#abramovic

#broton

#celsi

#kupac

#prodaja