Evo o čemu je reč

Danas je počeo 4. dan ATP turnira Serbia open u kome se očekuju uzbudljivi mečevi, kao i novi srpski duel ovog puta između Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića.

Uprkos jučerašnjoj kiši i promeni termina, meč između Novaka Đokovića i Lasla Đerea izazvao je veliku pažnju, te su tribine bile popunjene skoro do poslednjeg mesta.

Foto: serbiaopen.org

Kako bi svi mogli da uživaju u vrhunskom tenisu organizatori turnira su odlučili da iznenade ljubitelje tenisa.

Naime, svi posetioci koji su na vreme uzeli ulaznice za petak 22. april, prilikomkupovine karata za današnje mečeve dobiće popust od čak 50 odsto. Prilikom odlaska na blagajnu potrebno je poneti i ulaznice koje su kupljene za petak, 22.april, na uvid.

Foto: serbiaopen.org

Karte se mogu kupiti na dve zvanične blagajne TC „Novak“ na Dorćolu, kao i nazvaničnim blagajnama Tickets.rs - u Domu omladine, Bilet servisu i u TC „Ušće“Beograd.

Danas će nateren prvi put u Beogradu biti i 8. teniser sveta, Andrej Rubljov, anakon tog meča, a ne pre 16.00 časova, teniski spektakl, još jedan srpski duel izmeđuNovaka Đokovića i Miomira Kecmanovića.

Foto: serbiaopen.org

Tribine kompleksa “Novak“ na Dorćolu bile su ovih dana popunjene skoro doposlednjeg mesta. Atmosfera je bila fantastična na svakom terenu, naročito na centralnom gde su se sastali Novak Đoković i Laslo Đere.

Autor: redportal.rs

#atp

#novak djokovic

#serbia open