Šmekerska izjava španca nakon senzacije u prvom kolu

Kako prenosi portal Mondo, Alehandro Davidovič Fokina je priredio veliko iznenađenje u 2. kolu mastersa u Monte Karlu savladavši Novaka Đokovića.

Novak Đoković se vratio na teren posle mesec i po dana pauze i nije se dobro proveo! Najbolji teniser sveta doživeo je debakl na startu takmičenja u Monte Karlu, pošto je u drugom kolu izgubio od Španca Alehandra Davidoviča Fokine.

Đoković će uprkos tome uvećati prednost na ATP listi, mada je njegova izjava zabrinula brojne navijače. Za to vreme, njegov rival je znao da "šmekerski" prokomentarišu najveću pobedu u svojoj karijeri.

Davidovič Fokina, koji je često trenirao sa Novakom kada je ovaj boravio u Španiji, istakao je da mu je nedostajao najbolji igrač sveta na teniskim turnirima:

Naravno da sam srećan zbog pobede. Ipak, moram da kažem da mi je Nole nedostajao na turnirima. Ove godine uopšte nije igrao mnogo. Igrali smo sada u Monte Karlu, na centralnom terenu pred mnogo publike, to je bilo prelepo, jer takve stvari obično gledate na televiziji.

On je bio neverovatno požrtvovan tokom čitavog meča - bacao se po šljaci na svaku lopticu, pa je i meč završio sa primetnim ranama na kolenima.

Volim da se bacam, radio sam to mnogo puta, ali ipak uvek želim da se fokusiram na naredni poen. Nije me bilo briga da li krvarim, ili da li ću povrediti kuk ili bilo šta drugo. Igrao sam protiv broja jedan. Nikad ne znate da li možete da ga dobijete u dva ili tri seta. Nije ni važno. Izgubio sam drugi set, otišao sam u toalet, resetovao se i počeo u trećem još jače.

Autor: mondo.rs

#1. kolo

#Debakl

#Poraz

#ispadanje

#monte karlo

#nedostajao si nam

#nole

#novak

#svetski broj 1

#uzvik

#đoković