Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović nalazi se u bolnici gde se po drugi put leči od leukemije.

Mihajlović je bez obzira na sve probleme u svakom trenutku uz svoju ekipu, uz fudbalere Bolonje koji naredni meč igraju protiv lidera šampionata Milana. Miha se izabranicima obratio preko video linka iz bolnice Sant Orsloa.

- Neću biti tu fizički, ali mentalno ću uvek biti sa vama. Svaki meč ću gledati, stalno komuniciram sa igračima. Nažalost već smo ovo radili pre nekoliko godina, ali siguran sam da ću se u ovoj sobi boriti za vas i siguran sam da ćete se vi boriti za mene. Pobedili smo ovu bolest ranije, zajedno možemo opet, ne sumnjam u to. Život se ne živi bez problema, već uprkos problemima. Život nije prava linija, ima krivine, uspone i padove. Ali uvek ustaneš i nastaviš putovanje - rekao je Siniša Mihajlović svojim igračima.

On je istakao da ovakve situacije teraju čoveka da odabere između dva puta.

- U teškim trenucima vidiš hrabrosti i reakciju čoveka. Postoje dva puta, jedan je destruktivan, kada se žališ i kad gubiš nadu. Drugi je konstruktivni kada tražiš pozitivne stvari i da se držiš toga. Pobediću ovu bolest, imam vere u doktore, tako da želim entuzijazam, a ne zabrinuta lica. Znam da ću pobediti. Zajedno moramo da budemo ujedinjeni, ako vam nešto treba tu sam. Znam da je vama teško zbog rezultata, a ne zbog nastupa. Nije najlakše igrati sa Milanom, ali biće tu 60 hiljada navijača i neće ni njima biti lako.

IZVOR: YT / Bologna fc 1909

Autor: Novosti.rs

#Italija

#leukemija

#sinisa mihajlovic