Znam da je moj sin borac 💪 , ali ja sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško.

Ponovo je čuveni srpski trener i fudbaler morao na lečenje od opake bolesti koja se vratila.

Iako je Siniša Mihajlović još u julu 2019. saopštio da ima leukemiju, koju je posle serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da pobedi u aprilu 2020. pre nekoliko dana je izašao pred medije i saopštio da se bolest vratila.

Nažalost, sada će opet morati u bolnicu, a nije mogao da to sakrije od javnosti u potpunosti. Sada je njegova majka u intervjuu za Informer otkrila da je Siniša od juče ujutru u bolnici, a uz njega je supruga Arijana, kao i prvi put kada se borio sa opakom bolešću.

- Siniša i njegova supruga Arijana su preksinoć krenuli iz Rima za Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gde je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti lekari ga leče. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada. Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško. Vreme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman 1, pa nisam sama - kaže Viktorija, po kojoj je Mihina starija ćerka dobila ime.

Komšije Viktorije Mihajlović imaju samo reči hvale za porodicu slavnog fudbalera. Sećaju se da je Miha sa celom porodicom prošlog juna posetio Novi Sad, a po dobru pamte i njegovo oca Bogdana, koji je preminuo od raka u 69. godini.

Porodica Mihajlović je mirna i povučena, ali pristojna. Znam Viktoriju, a sećamo se i Bogdana, koji je bio druželjubiv i fin čovek. Oni su skromni ljudi. Svi znamo da je njen sin mnogo zaradio, vidite i sami da žive u lepoj i uređenoj kući, ali se ne razlikuju mnogo od ostalih. Nadamo se da će Siniša pobediti bolest i ponovo posetiti svoje naselje - kaže starija gospođa.

Autor: Informer

#Siniša Mihajlović

#fudbal

#karcinom

#metastaze