Zmaj poleće ka Javoru

Srpski fudbal je svakodnevna tema, kako klupski tako i reprezentativni. O njemu se govori na poslu, u kafani, gradskom prevozu, i neretko se kaže da se na godišnjem odmoru samo od fudbala ne odmori. Ipak je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu. 😅

Srpski fudbal je nepresušna tema za razgovor. O njemu ljudi često ne baš lepo govore. Ali u srpskom fudbalu postoje mnoge lepe stvari, koje mnoge ljude čine srećnim. Fudbalski radnici se širom Srbije trude da sliku o našem fudbalu učine lepšom i interesantnijom. Pažnju na sebe skreću i objavama na društvenim mrežama. Da se ne ogrešimo o nekoga, ali Tviter nalozi FK Javor iz Ivanjice i FK Voždovac iz Beograda su najinteresantniji javnosti.😅 Red portal vam donosi intervjue admina velikih rivala sa Tvitera. Sve to u sklopu najave utakmice 1/8 finala Kupa Srbije između Javora i Voždovca u Ivanjici.

Admin Tviter naloga FK Voždovac ima reč:

Retki ste na Tviteru koji se srpskim fudbalom bave na drugačiji način. Kako se javila ideja za tako nešto?

U Voždovcu se Admi nasleđuje sa kolena na koleno, pa je tako čitav kult stvoren samim otvaranjem naloga. Kako sebe zovemo „klub kao nijedan drugi“ , bilo nam je važno da to i potvrdimo na svim poljima, pa i marketinškom.

Promenili ste srpski fudbal, pokazali ste da fudbal u Srbiji nisu samo večiti rivali, već da se derbiji igraju i van Beograda. Kako na travnatom tepihu, tako i na Tviteru. Koliko vam znači protivnik? Kako vam pomaže da budete bolji?

Da Javor ne ljulja, ne bi ni "zmajevi" mogli da bljuju vatru!

Vaše rivalstvo seže malo dalje u prošlost, ali se čini da je onaj izgubljeni prvi set na Marakani rasplamsao Tviter rivalstvo?

Na to ćemo odgovoriti u drugom setu na Krovu.

Derbi u Kupu Srbije je idealna prilika da se adekvatno odgovori? Spremate li neko iznenađenje za rivala?

Spremamo se da Arena zažali što smo SAMO deo multiprenosa.

Javor ima svog Robertsona, dok vi imate svog potencijalnog Ronaldinja, koji pogađa prečke ko od šale. Da li je to tajno oružje Zmaja za derbi?

Zmaj koji nas je odveo u 1/8 finala je među stativama, tako da Admi tipuje na odbranu od koje kreće kvalietan napad.

Da li je Zmaj naoštrio kandže za sutrašnji derbi tastatura? Tviter očekuje borbu.

A šta ako se Admiji ujedine?

Javor je tvrdo drvo, a kaže se da će Zmaj zube polomiti, a Javor ne slomiti. Kako vam se čini ova umotvorina?

Javor je planina, drvo, fudbalski klub, ali i pokojna fabrika košulja, pa ćemo videti u kojoj će košulji Zmaj da se spusti sa planine i zaljulja fudbalski klub.

Prema tvitu Javora, predstavljeni ste kao aždaja koju Sveti Javor kroti. Kako vam se čini ta analogija?

Kolega iz Javora je vrlo kreativan i duhovit, toliko da je iskoristio već viđenu šalu na temu testiranja na COVID. Shvatili smo to kao prijateljsku brigu, te na to odgovaramo – hvala kolega, zdravi smo.

Podigli ste marketing svojih klubova na viši nivo. Šta je potrebno uraditi da se srpski fudbal podigne na još viši nivo? Da klubovi zarađuju od TV prava i svog oglašavanja. Koliko je tako nešto realno?

Sve polazi od krovne institucije i najveću pomoć koju Voždovac može da pruži jeste da pokaže u kom pravcu treba da se pristupi mlađoj publici kako bi zavolela da prati fudbal bez obzira na rezultat.

Može li se reći da je ovo derbi čiča Draže (Ivanjica) i velikog vojvode Stepe (Kumodraž – tehnički Voždovac)?

U boj, krenite junaci svi!

Koji klub ima najgori Tviter nalog? A koji ima najbolji, osim vašeg?

Najgori su oni koji na Tviteru i ne postoje, a uzlaznom lestvicom se polako penje FK Miljakovac. Ne moraš biti deo Superlige da bi imao nivo Lige šampiona.

Šta imate da poručite svom protivniku na Tviteru?

Biće borba neprestana, na terenu i van njega. I jedino ko će sigurno pobediti – to smo mi, dva Admija koja jasno pokazuju da se fudbal igra i van Autokomande.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#javor

#vozdovac