Košarkaš Partizana progovorio je o dobroj formi

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović zablistao je na 2. ovosezonskom derbiju protiv Crvene zvezde kada je postigao čak 8 trojki i doneo svom klubu i navijačima veliku pobedu. 🏀

On je pred utakmicu sa Igokeom progovorio za klupski sajt o samopouzdanju koje je dobio nakon večitog derbija:

- Očigledno sam malo kuburio sa šutem tokom cele sezone i to utiče na samopouzdanje. Ko kaže da ne utiče, taj laže. To utiče na samopouzdanje, formu... Kada počneš da ubacuješ sve se menja, teren ti je mnogo širi, imaš mnogo više opcija u napadu i lagano je sve sada, kad pričam iz svoje perspektive. Kad imaš samopouzdanje, sve je super - rekao je Avramović u razgovoru za BC Partizan TV.

Foto: Redportal.rs/Marijana Vasiljević

Aleksa se osvrnuo na pobedu Partizana u Laktašima protiv Igokee koju su ostvarili na krilima navijača:

- Oni su odigrali sjajno, naši navijači su nas gurali 40 minuta i na kraju smo uspeli da napravimo prevagu. Gledali smo na skautingu da je Alenova trojka bila od izuzetnog značaja. Kada uporedimo dve ekipe od te utakmice, mi imamo Lesora, oni nemaju Starksa, koji im je bio ponajbolji igrač. Ne znam da li se Dalibor (Ilić) oporavio od problema sa petom. Sigurno smo kvalitetniji tim i posle tri velike utakmice iz koje smo izneli tri velike pobede - Zvezde, Budućnosti i Metropolitana - na nama je da se motivišemo i da izađemo maksimalno spremni pred našu publiku i da nastavimo naš niz - zaključio je košarkaš crno-belih.

Partizan dočekuje Igokeu u subotu od 19.00 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Autor: redportal.rs

#Kosarka

#aleksa avramovic

#partizan