Navijači Partizana pronašli način da upute poruku bivšem igraču

Košarkašima Partizana zamalo je prethodne večeri izmakla pobeda u prvom ovosezonskom derbiju, s obzirom da je Crvena zvezda slavila sa 86:85 u utakmici 8. kola ABA lige.

Formalni domaćin na ovom meču bio je Partizan, a meč je odigran u Hali sportova na Novom Beogradu.

Zbog epidemiološke situacije, kao što je poznato, publike već dugo nema na sportskim manifestacijama, pa je tako bilo i na ovom derbiju.

Međutim, navijači Partizana su pronašli način da pošalju poruku koju su uputili svom bivšem igraču Koriju Voldenu, s obzirom da je ovo bio prvi večiti derbi od kada je Volden letos prešao u Crvenu zvezdu.

Naime, oni su zapalili baklje i razvili transparent na nekoj od novobeogradskih ulica, u neposrednoj blizini Hale sportova. Ovaj performans odmah su preneli na svoje naloge na društvenim mrežama, tako da su se dobro postarali da poruka stigne do Voldena, ali i celokupne javnosti.

View this post on Instagram

A post shared by GROBARI - Official profile (@south.side1970)

IZVOR: IG / south.side1970

Na transparentu koji su grobari razvili, a koji predstavlja rimu na engleskom jeziku, pisalo je:

- Bordel je crven, lojalnost je zlatna... Novac je samo papir, ku*va je Kori Volden! 🤭

Navijači Partizana još jednom su pokazali da se vatrene pristalice svih klubova ovog sveta nikada neće pomiriti sa činjenicom koja je u današnjem sportu uobičajena, a to je praksa igranja jednog istog igrača za rivalske klubove.

Autor: redportal.rs

#Kori

#derbi

#grobari

#hala sportova

#novi beograd

#partizan

#transparent

#volden

#zvezda