Pregovori nisu doneli rezultate, a u posao se sada umešao aktuelni šampion Italije

Paolo Dibala još uvek nije dogovorio uslove oko novog ugovora sa Juventusom. Pregovori nisu doneli rezultate, a u posao se sada umešao aktuelni šampion Italije.

Tako tvrdi italijanski novinar Daniele Mari koji je doneo i detalje ugovora koji su ponudili čelnici Intera 28-godišnjem argentinskom fudbaleru.

Foto: Instagram.com/fcporto

Na stolu je petogodišnji ugovor vredan sedam i po miliona evra godišnje, a to je za nijansu bolja ponuda od one koju mu nudi stara dama.

Naime, Juventus nudi Dibali ugovor na tri godine vredan sedam miliona evra godišnje uz dodatne bonuse.

Direktor Intera Đuzepe Marota uveren je kako bi Dibala mogao da završi na Đuzepe Meaci i njegov transfer u redove velikog rivala sigurno bi podigao veliku prašinu na Apeninima.

Transfer bi sigurno među navijačima Juventusa bio označen kao izdaja jer prelazak u redove jednog od najvećih rivala se jednostavno ne može oprostiti, a Dibala se sprema da zabije nož u leđa staroj dami.

Paulo Dibala je član Juventusa od 2015. godine. Stigao je iz Palerma i igrao je zaista fenomenalan fudbal. Ukupno je ovaj 28-godišnji Argentinac nastupao 281 put za ekipu iz Torina, a postigao je 112 pogodaka.

Autor: novosti.rs

#Paolo Dibala

#juventus

#nož u leđa

#pregovori