Reprezentativac Francuske o odnosu sa kapitenom Barselone 🧐

Već nedeljama Grizman je u centru pažnje i to zbog odnosa sa Mesijem. Od njegovog dolaska u Barselonu spektakuliše se kakav odnos ima sa zvezdom kluba.

Francuz je konačno odlučio da istupi i podeli sa javnošću sve što ga tišti. Izabrao je emisiju Universo Valdano, nekadašnjeg reprezentativca Argentine i fudbalera Real Madrida Horhea Valdana.

- Na prvom pojavljivanju u Barseloni rekao sam da ne želi da pričam u javnosti, već da ću govoriti na terenu, ali mislim da je došlo vreme da se stvari postave na svoje mesto. Već dugo trpim razne negativne komentare i spekulacije. Želim da ljudi vide da nemam problem ni sa kim i da sam jedino fokusiran da radim stvari na terenu najbolje što mogu - izjavio je Grizman.

View this post on Instagram

A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann)

IZVOR: IG / @antogriezmann

Po dolasku u Barsu istakao je da je godinu dana ranije rekao "Ne" petostrukom šampionu Evrope.

- Došao sam u Barselonu koju sam odbio godinu dana ranije. Očekivao sam da će biti komentara u svlačionici, od strane novinara, navijača i zbog toga sam želeo da se izvinim na terenu. Ako sam ih kojim slučajem uvredio. Razgovarao sam sa Leom kada sam došao i rekao mi je da je da sam zeznuo stvar kada sam odbio Barselonu jer sam prethodno pričao kako želim da napustim Atletiko. Rekao mi je da sada, kada smo na istoj strani, da bi poginuo za mene i ja to osećam svakog dana.

Autor: Redportal.rs

#Antoine Griezmann

#baselona

#fudbaler

#leo messi