Poznata kompletna sudijska ekipa

Crvena zvezda u večitom derbiju u nedelju od 18 časova neće imati pravo na kiks, s obzirom da zaostaje za vodećim Partizanom pet bodova, piše Žurnal.rs.

Na drugoj strani, crno-beli bi mogli da načine možda i odlučujući korak ka osvajanju šampionske titule. Uglavnom, biće zanimljivo na stadionu Rajko Mitić.

U međuvremenu, određeni su arbitri 166. svetkovine srpskog fudbala. Meč je poveren trenutno najboljem srpskom sudiji Srđanu Jovanoviću, pomoćnici će mu biti Uroš Stojković i Milan Mihajlović, četvrti arbitar je Milan Mitić, dok je delegat utakmice Vlado Glođović. U VAR sobi u Staroj Pazovi će sedeti Momčilo Marković i njegov pomoćnik Bojan Banović, dok je za posmatrača suđenja određen Zoran Petrović.

Jovanović je do sada sudio samo jedan večiti derbi. Bio je to 161. sudar Zvezde i Partizana u septembru 2019. godine koji su crno-beli dobili 2:0 u Humskoj golovima Sume i Tošića. Bio je Jovanović arbitar u još jednom okršaju Crvene zvezde i Partizana, u finalu Kupa Srbije 2021. godine, koje su osvojili crveno-beli posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Autor: zurnal.rs

#derbi

#partizan

#sudija

#zvezda