Crno-beli izgubili su od najvećeg rivala sa 17 razlike

Košarkaši Partizana ubedljivo su izgubili u finalu Kupa Radivoja Koraća od ljutog rivala Crvene zvezde rezultatom 85:68.

Na održanoj konferenciji za medije prvi se obratio trener crno-belih Željko Obradović koji je izjavio:

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Otpilike je to bilo ono što sam najavljivao sinoć, iskusna su ekipa i znaju da igraju finale. Moji igrači nisu bili na nivou koji sam mislio da će biti. Nadam se da će nam ovo iskustvo pomoći i u pripremi narednih utakmica. I u klubu, igračima, i meni kao treneru.  Za jedan tim koji je oformljen i ima tri igrača iz prosle sezone... treba vremena. Ubedljivo smo najmlađi tim u Evropi. Izuzetno sam zadovoljan kako moji igrači rade i ponašaju se. Nadam se da će nam ovo finale pokazati u klubu na svim nivoima koji su razlozi zašto smo izgledali ovako kako smo izgledali - poručio je Obradović.

Usledila su pitanja novinara, a među njima našlo se i provokativno pitanje izvesnog novinara iz Pirota koji je konstatovao da se povratkom najtrofejnijeg evropskog trenera očekivalo da Partizan prošeta kroz utakmice, a izgubio je od Zvezde u prvenstvu i sada u kupu, upitavši gde je problem i da je uvredljivo izgubiti od crveno-belih sa 17 razlike.

Pogledajte:

IZVOR: YT / redportal.rs

Autor: redportal.rs

#konferencija za medije

#kup radivoja koraca

#nis

#zeljko obradovic