Crvena zvezda bolja u derbiju, strelci Gajić i Ben

Fudbaleri Vojvodine dočekali su Crvenu zvezdu u derbi meču 15. kola Linglong lige Srbije. To je ujedno bila utakmica kojom je završeno 15. kolo. Vojvodina je bolje počela utakmicu i već u prvom minuta imala šansu da povede, ali je Borjan kapitenski spasao beogradski klub. Kako je utakmica odmicala Zvezda se nametnula. Poluvreme je završeno 1:0 za Zvezdu golom Gajića, ali ne bi bilo nezasluženo da je i Vojvodina postigla gol.

Drugo poluvreme je obeležila velika borba, ali i veliki broj prekida iz kojih je pretila Vojvodina. Jer sa Drinčićem u timu prekidi su veoma moćno oružje. Ipka, Stanković je pogodio sa izmenama. Samo što je ušao u igru, Nikolić je iznudio penal. Siguran sa 11 metara bio je Ben za konačnih 2:0.

Evo i golova:

IZVOR: TW / @crvenazvezdafk

Crvena zvezda je tako pobedom nastavila takmičenje posle reprezentativne pauze i u dobrom raspoloženju će putovati u Belgiju na utakmicu Lige Evrope. Upravo ta utakmica može da odluči da li će Zvezda igrati u Evropi i na proleće naredne godine. Katai je neizvestan, Rodić je zaražen koronavirusom. Biće zaista teško Zvezdi u Belgiji, ali Stanković ima širok igrački kadar koji može da popuni sve rupe u timu.

Autor: redportal.rs

#Vojvodina

#crvena zvezda

#fudbal

#linglong