Potcenili smo Pevce

U prethodnoj najavi smo napisali da "Kreće crno doba za Totenhem", a zapravo kreće za sve one koji igraju protiv Totenhema. Murinjo je tata fudbala! To je pokazao po ko zna koji put u poslednjih 20 godina. Častio je Gvardiolu sa 2 komada u mreži, a svoju je ostavio netaknutom. Totenhem je na vrhu tabele prvi put još od 2014. godine i ističe se kao najozbiljniji kandidat za titulu. Već u sledećem kolu sledi ozbiljna tuča u Londonu, Čelsi i Totenhem će odmeriti snage i to će biti prava poslastica, a napade nikako ne treba štedeti.

Son i Kejn su opet doneli bodove. Genijalni Son je postigao gol i uz bonus doneo čak 10. Kejn je zabeležio asistenciju, ali žuti karton mu je oduzeo jedan. U svakom slučaju kako je odigrao utakmicu, objektivno je 20 zaslužio. Odbrana Totenhema je zabeležila klin šit i to je glavni Murinjov potpis. Mančester siti je uputio više od 20 šuteva i opet ostao bez datog gola.

Čelsi je silan. Pobeda bez primljenog gola na gostovanju neugodnom Njukaslu (0:2) je sjajan rezultat, dok su Svrake bile desetkovane odsustvom Kaluma Vilsona. Timo Verner je zabeležio asistenciju za Tamija Ejbrahama koji je zabeležio gol ili asistenciju na svakoj od 5 utakmica koje je započeo ove sezone.

Aston vila je postala prava mina ove sezone. Brajton ih je pobedio rezultatom 1:2, a jedan od strelaca bio je Soli Marč kog smo pominjali u nekoliko navrata, jako jeftin, a isplativ igrač. Kod gola Aston vile nisu učestvovali Griliš, Mekgin ili Votkins što je ozbiljno razočaranje za brojne menadžere.

Mančester junajted je jedva zaradio prvu pobedu (1:0) na Teatru snova ove sezone protiv slabašnog VBA i to iz penala. Gol je dao Bruno Fernandeš iz penala i najpopularniji je među kapitenima u ovom kolu.

Everton ima najboljeg strelca lige. Kalvert-Luin je izrastao u napadača top klase i sa 2 gola u pobedi protiv Fulama (2:3) izbio je na čelo tabele. Dinj je zabeležio 2 asistencije, dok Fulam ne može da da gol iz penala. 3 puta su izvodili penal ove sezone i 3 puta su promašili. Mitrović je utakmicu počeo sa klupe.

Šefild je zakucan za dno. 9 utakmica, 8 poraza i 1 bod. Agoniju je produžio Aler koji je golom doneo pobedu Vest Hemu koji se mimo svih očekivanja jako dobro drži. Lids i Arsenal su završili 0:0, a jedino vredno pomena iz tog meča je crveni karton Nikolasa Pepea koji je još jedan debakl Arsenalove transfer politike.

Na kraju, Liverpul je smirio podivljale Lisice. Taktičko rasturanje i laganih 3:0. Mane nije uradio ništa, dok je Diogo Žota prava zver i prvi je igrač u istoriji Liverpula koji je u svakoj od prve 4 utakmice na Enfildu dao gol. Vredi svega 6.6 miliona , a u poslednje 4 utakmice doneo je čak 28 bodova. Firmino je konačno zatresao mrežu, a Robertson uz klin šit zapisao i asistenciju.

Ostaje nam da ispratimo večeras još Barnli - Kristal palas i Vulfse protiv Sautemptona. Naredno kolo počinje već u petak.

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantasy Premier League

#Fantazi