Novo pojačanje u Humskoj

Gotovo je! Partizan je angažovao još jednog bivšeg fudbalera iz Humske i u toku dana se očekuje potpis, prenose Novosti.rs.

Reč je o Marku Jevtoviću, koji će posle tri i po godine u inostranstvu ponovo obući crno-beli dres. Vezista će danas proći neophodne lekarske preglede, potom i potpisati ugovor na godinu i po dana, a u Humsku stiže kao slobodan igrač na tržištu posle raskida ugovora sa Al Ahlijem iz Katara.

Dolazak Jevtovića, koji ima i jedan nastup za reprezentaciju Srbije u velikoj meri je rešio problem nedavne povrede Danila Pantića, koji će najverovatnije odsustvovati nekoliko meseci sa terena (ako se potvrdi dijagnoza oštećenja prednjih ukrštenih ligamenata kolena), pa će uz Sašu Zdjelara i Ljubomira Fejsu činiti čvrst bedem u veznom redu crno-belih i dati stručnom štabu mogućnost rotacije.

Klub iz Humske je sinoć dogovorio detalje sa Jevtovićem, koji je morao da dostavi i "papire" o raskidu saradnje sa prethodnim klubom kako bi mogao da bude registrovan, a danas će uslediti zvaničan potpis za javnost i dolazak igrača na pripreme ekipe u Tursku, koji se očekuje najkasnije sutra.

Podsetimo, Jevtoviću je Partizan vrlo dobro poznata sredina pošto je u Humskoj proveo tri godine i za to vreme osvojio je jednu titulu prvaka Srbije i tri trofeja u kup, sa akcentom na duplu krunu u sezoni 2016/2017, u mandatu trenera Marka Nikolića, koja je navijačima ostala u najlepšem sećanju.

Pre dolaska u Partizan, Jevtović je branio boje Srema iz Jakova, proveo je određeno vreme i u akademiji Dinama iz Moskve, potom se vratio u Sopot, Hajduk Kulu, Novi Pazar, a kada je napustio Humsku obreo se u Turskoj Konjispor, na kraju i katarskom Al Ahliju, sa kojim je nedavno prevremeno raskinuo ugovor zbog nemogućih uslova za život u pomenutoj zemlji tokom pandemije virusa korona i razdvojenosti od porodice.

Autor: novosti.rs

#humska

#jevtovic

#partizan

#pojacanje