Oglasio se na svom profilu

Sportski novinar Dejan Anđus prokomentarisao je za TV Kurir pobedu Rafaela Nadala i osvajanje rekordne 21. Grend slem titule kojom je "pobegao" najvećim rivalima Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru. Takođe govorio je o Novaku i njegovom ponašanju nakon deportacije kao i o statusu po pitanju vakcine najboljeg tenisera sveta.

- Smatram da je Đoković napravio životnu i karijernu grešku što se nije vakcinisao. I zbog toga je Nadal sada taj koji je osvojio 21. pehar, a ne Đoković, Nadal koji je tek drugi put uzeo Australijan open. On koji se posle decenije vratio kao pobednik na ovom turniru, a Novak je izgubio sigurnu medalju. Siguran sam da bi Nadala tukao 3:0 i to u polufinalu. Onakav njegov povratak i taktika pokazali su da je iskustvo na strani Nadala. Medvedev se uplašio od pobede, kada je tempo splasnuo, do izražaja je došlo Rafino iskustvo. On je stari veteran - ističe novinar za Kurir TV.

- Ja ne znam ko Novaka gura u sve ovo. Način na koji je pao, način na koji su se obračunali sa njim ima elemenata zavere, ali da se vakcinisao ništa od toga ne bi bilo. Mi sada imamo i drugi problem, dolazi kraj pandemije, a Australija može sada da se iživljava nad njim, mogu da mu brane ulazak tri godine. Mi se nadamo da se prvo promeni Australijska vlada, pa da će mu dozvoliti ulazak u zemlju, pa da će igrati najmanje do 37. godine. Ovo što on sada radi, takođe mi se ne dopada. Sada ide po crkvama, manastirima i Budvi. Ja njega uopšte ne vidim na treningu, viđam ga po kojekavim proslavama, putovanjima i proputovanjima, ja opet ne znam ko njega u sve to gura - zaključuje Anđus.

Na ove reči nije mu ostao dužan Srđan, otac Novaka Đokovića koji je na svom Instagram storiju napisao:

Foto: Instagram.com/@srdjandjokovic_

Autor: redportal.rs

#dejan andjus

#novak djokovic

#srdjan djokovic